Редактор: e-mail: Кадър БНТСрещнало се е едно физическо лице с друго. Нито

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТСрещнало се е едно физическо лице с друго. Нито
Коментари Харесай

Бабикян за срещата между Василев и Дончева: Ние в развод без брак не може да вярваме

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Срещнало се е едно физическо лице с друго. Нито Радостин Василев, нито Татяна Дончева са ръководители или заместник-председатели на партии. Ние в бракоразвод без брак не може да имаме вяра, забавното е, че господин основния прокурор реши да влезе във функционалностите си, да забележим каква работа ще свърши.

Така по Българска национална телевизия Арман Бабикян разяснява срещата сред Татяна Дончева и Радостин Василев, на която Дончева е предложила рушвет на юриста, с цел да разцепи Има Такъв Народ.

Дали ще продължим да работим с Татяна, зависи от обстоятелствата. Ние нямаме съображение да имаме вяра или не имаме вяра, това не е набожен спор. Фактите ни интересуват. Ако е правилно, никой не може да насърчи такова държание, в случай че не е правилно, не би трябвало да насърчаваме противоположния път за мятане на обвиняване. Това са персонални диалози, не мога да ги разясня, задоволително нелепости се изприказваха в Народното събрание, добави Арман Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР